Scholing

Op zoek naar een geschikte scholing?

Ben je op zoek naar geschikte scholing voor (een deel van) je schoolteam, IB-netwerk of het hele bestuur? Of heb je een lerarenbeurs, een budget vanuit school en lijkt het je leuk om je verder te professionaliseren bij ons?

Scholing

Wij bieden scholing- en professionaliseringsmogelijkheden in de vorm van:

Workshops voor leraren, ib’ers en teams.

De concrete invulling is altijd op maat. Onze workshops, cursussen en studiedagen kunnen variëren van eenmalige bijeenkomsten tot hele trajecten, zowel bij jou op school als bij ons op kantoor of op locatie. 

Flexibel te volgen E-Learnings bij de ZIEN Academy voor leraren.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor leren. Wil jij na schooltijd aan je bureau je e-learning volgen, of liever vanaf de bank? Het kan allemaal, je kan leren wanneer het jou uitkomt. Uiteraard kan je de e-learning ook met collega’s tegelijk volgen om het leren nog effectiever te maken. In de ZIEN-academy vind je de trainingen: executieve functies, kindgesprekken voeren, groepsvorming en eigenaarschap. Alle e-learnings werken toe naar een eindproduct. Dit betekent dat je het geleerde vertaalt naar jouw praktijk, dit maakt het direct toepasbaar! Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de ZIEN-academy!

Bekijk ons professionaliseringsaanbod

Interesse?

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden om te professionaliseren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@zienindeklas.nl of via 030-2437682. Wij gaan graag in gesprek over hoe we kunnen aansluiten bij de vraag van jullie school.