prikkels

teamscholing over leren

Leer slimmer leren

Zijn jullie nieuwsgierig naar hoe leren nu precies werkt? Hoe jullie het brein van je leerlingen zo optimaal mogelijk kunnen benutten? En welke invloed jullie hebben op het (nog) handiger en efficiënter leren? Maak dan gebruik van de scholingsmogelijkheden bij de Wijzer in Leren. Hiermee gaan jullie de methode zo effectief mogelijk inzetten op school. 

Bij ZIEN in de Klas is scholing altijd afgestemd op de professionele ontwikkelingsdoelen van de school. Of het nu gaat om een workshop, een meerdaagse training of een langdurig traject, de keuze hangt volledig af van jullie wensen. Onze ervaren trainers en coaches gaan hier graag over in gesprek.

oranje legoblok

Gemeenschappelijk Begrip en Taal

De scholing zorgt ervoor dat alle teamleden een gemeenschappelijk begrip en een gemeenschappelijke taal ontwikkelen met betrekking tot het gebruik van De Wijzer in Leren. Dit is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat alle teamleden vanuit hetzelfde perspectief kijken en de inzichten effectief implementeren.

rood

Consistente Toepassing

Door het volgen van de scholing, leren leerkrachten hoe ze de principes van De Wijzer in Leren op consistente wijze kunnen toepassen in hun dagelijkse onderwijspraktijk. Consistentie is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle leerlingen profiteren van deze aanpak en alle leerlingen zo optimaal mogelijk te laten leren.

groen

Effectieve Implementatie

De scholing helpt bij het begrijpen van de beste manier om De Wijzer in Leren effectief te implementeren. We bieden praktische tips en strategieën voor het integreren van de lessen en inzichten in het bestaande curriculum.

blauw

Feedback en Samenwerking

Tijdens de scholing hebben teamleden de mogelijkheid om ervaringen en ideeën uit te wisselen en vragen te stellen. Het delen van goede voorbeelden en het brainstormen over aanpassingen aan de specifieke behoeften van de klas en de school vergroot de algehele effectiviteit.

paars

Vertrouwen opbouwen (Self-efficacy)

De scholing helpt bij het opbouwen van het vertrouwen van leerkrachten in hun vermogen om De Wijzer in Leren op een effectieve manier te gebruiken. Dit vertrouwen is essentieel om ervoor te zorgen dat leerkrachten met vertrouwen en enthousiasme de Wijzer in Leren benutten om wetenschappelijke theorie te vertalen naar de praktijk en uitdagingen die zij hierbij tegenkomen aan te gaan.

Interesse?

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op via info@zienindeklas.nl of via 030-2437682.

© 2023 ZIEN in de Klas B.V. Alle rechten voorbehouden.