teamscholing WIjzer in Veerkracht

Voor een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld

Willen jullie leerlingen beter begeleiden in het omgaan met stress en/of tegenslagen? Een basis leggen voor een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld? Maak dan gebruik van de scholingsmogelijkheden bij de Wijzer in Veerkracht. Hiermee gaan jullie de methode zo effectief mogelijk inzetten op school. 

In de teamscholing over Veerkracht leer je: 

  • Over de theorie van veerkracht gekoppeld aan de positieve psychologie en traumasensitief lesgeven. 
  • Hoe je leerlingen kunt begeleiden bij het vergroten van hun veerkracht en hoe je ze kunt leren hun eigen veerkracht op peil te houden. 
  • Hoe je als team aan een voorraad veerkracht kunt werken. Zowel gezamenlijk als individueel. 

De scholing wordt gekoppeld aan de thema’s van de Wijzer in Veerkracht.

Bij het scholingsmoment TALENT gaan we aan de slag met hoe je talenten kan ontdekken bij kinderen en hoe je deze talenten in actie kan zetten. Hier komt ook het talentgedreven werken bij kijken. In het scholingsmoment GROEI gaan we voornamelijk aan de slag rondom mindset, groeitaal en helpende gedachten. Het thema LEF biedt ruimte aan het omgaan met leeruitdagingen, het ontdekken van verschillende copingstrategieën en inzicht in de leerkuil. Het laatste scholingsmoment staat in het teken van KRACHT. In dit thema komt alle theorie en praktijk samen en bekijken we ook hoe je mindfulness kan inzetten in de klas. 

Bij ZIEN in de Klas is scholing altijd afgestemd op de professionele ontwikkelingsdoelen van de school. Of het nu gaat om een workshop, een meerdaagse training of een langdurig traject, de keuze hangt volledig af van jullie wensen. Onze ervaren trainers en coaches gaan hier graag over in gesprek.

Interesse?

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op via info@zienindeklas.nl of via 030-2437682.

© 2023 ZIEN in de Klas B.V. Alle rechten voorbehouden.