Artikel

Nieuwsbrief: Alles over gelijke onderwijskansen

Het realiseren van gelijke kansen in het onderwijs behelst heel veel. Maak je als school duidelijke keuzes hierin? Denk je als school na, wat kunnen wij op dit moment doen, wat is onze invloed?

In deze nieuwsbrief zoomen we graag in op wat belangrijk is om kansengelijkheid te vergroten, self-efficacy. Om met de woorden van Illias El Haoudi te spreken, het belangrijkste van het belangrijke.

We bieden je een download om hierover in gesprek te gaan met je leerlingen en delen tips ter inspiratie.

Samen komen we verder!

 

Onze nieuwsbrief zelf ontvangen?
Deel dit artikel!
Wijzer in Leren
Producten

Binnenkort: de Wijzer in Leren

Wil jij weten hoe leren nu precies werkt? Hoe we het brein van de leerlingen zo optimaal mogelijk kunnen benutten? En welke invloed jij hebt op (nog) handiger, efficiënter en leuker leren? Maak dan gebruik van onze praktische lessenserie de Wijzer in Leren.

Lees verder
Nieuwsbrief

3 keer meer focus op kwaliteit

Hoe kun je de kwaliteit op jouw school aanzienlijk verbeteren? Ontdek het in onze nieuwsbrief, waarin we je meenemen in de leergang de ib’er als kc’er, de inspirerende workshop over breinleren, en het traject “Kwaliteit onder de Loep” waarin we samen ontdekken waar de ontwikkelkansen van de school liggen.

Bovendien bieden

Lees verder
Diensten

Nieuw! De leergang de intern begeleider als kwaliteitscoördinator

Meer dan ooit is er behoefte aan kundige professionals die de kwaliteit in scholen bewaken en borgen en bovendien kennis hebben over het leren van alle leerlingen én leerkrachten. Hierdoor verandert de rol van de intern begeleider naar een meer centrale rol als kwaliteitscoördinator.
Om te leren hoe jij deze

Lees verder
wijzer in veerkracht
Producten

De Wijzer in Veerkracht is uit

Het moment is daar! De Wijzer in Veerkracht ligt nu bij ons in de webwinkel. Het middel om kinderen beter te leren omgaan met alle hobbels en kuilen die ze in het leven gaan tegenkomen. Lees hier waarom je deze niet mag missen!

Lees verder