teamscholing Gewenst gedrag ZIEN

Oplossingsgericht werken aan gedrag

Wil jij ook alle klassen gelukkig ZIEN? Met ons traject gewenst gedrag ZIEN, ontwikkelen wij samen met jouw school een gezamenlijke visie omtrent gedrag om vanuit daar verder te werken aan een aanpak waar het hele team achter kan staan. 

Wij richten ons op het vergroten van kennis rondom gedrag, waardoor leerkrachten vanuit de theorie het kind achter het gedrag leren zien, gedrag vroegtijdig leren signaleren en hierop preventief leren reageren. Wij geloven erin dat gewenst gedrag te trainen is en zullen hier in het traject aandacht voor hebben! Het vergroten van reflecterend vermogen op eigen handelen is een succesfactor binnen het traject. We werken met jullie toe naar een stevig klassenmanagement, een gezamenlijke aanpak op het gebied van gedrag, een positief pedagogisch leerklimaat en borging binnen de HGW cyclus. 

Onze scholing is altijd afgestemd op de professionele ontwikkelingsdoelen van de school. Of het nu gaat om een workshop, een meerdaagse training of een langdurig traject, de keuze hangt volledig af van jullie wensen. Onze ervaren trainers en coaches gaan hier graag over in gesprek.

Zie voor meer informatie Flyer Traject Gewenst Gedrag ZIEN.

Interesse?

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op via info@zienindeklas.nl of via 030-2437682.

© 2023 ZIEN in de Klas B.V. Alle rechten voorbehouden.