Ilse Barendregt

Dyslexiebehandelaar

Ilse is sinds begin 2022 werkzaam bij ZIEN in de Klas. Ze begon op het vmbo-tl, ging door naar de havo en kwam tijdens haar stage van de hbo-opleiding Pedagogiek, als remedial teacher in aanraking met ZIEN in de Klas. Als dyslect raakte het haar op welke speelse, motiverende en vooral creatieve wijze ZIEN in de Klas de kinderen behandelde. Dit heeft haar gemotiveerd om verder te leren en Orthopedagogiek te gaan studeren aan de Universiteit van Leiden. Na twee jaar werkzaam te zijn geweest bij een orthopedagogisch bureau is ze haar hart gaan volgen en ons team komen versterken.

Doordat Ilse, als ervaringsdeskundige, goed weet hoe het is om dyslexie te hebben, weet juist zij de kinderen te motiveren en op de juiste manier te behandelen. Ze put veel energie uit het helpen van anderen en het aanreiken van de juiste handvatten. Als veelzijdige duizendpoot werkt Ilse naast dyslexiebehandelaar ook als interim intern begeleider, arrangementen begeleider en is ze inzetbaar bij samenwerkingsverbanden. Ze haalt veel energie uit het geven van praktische tips en het denken in oplossingen.

Haar talentenwoord is dan ook niet voor niets: ZIEN’ster. Ilse ziet anderen en zet hen in hun kracht. Iedereen verdient het namelijk om geZIEN te worden.

Contact