Marielle van Wijk

Onderwijsadviseur l Interim Schoolleider

Mariëlle werkt als verandermanager, organisatie- en onderwijskundigadviseur en interim schoolleider bij ZIEN in de Klas. Mariëlle begeleidt en adviseert scholen bij missie/ visie-, verander- en verbetertrajecten op school- en bestuursniveau. Haar talentwoord is dan ook ‘Veranderkracht’. 

Zij begeleidt en adviseert schoolteams en directieteams op het gebied van organisatie, teamcultuur, PLG, onderwijs en inzet van financiële middelen. Daarnaast coacht en begeleidt zij (startende) directeuren, management teams en bestuurders.

Mariëlle verzorgt studiedagen en teambijeenkomsten op maat, afgestemd op de vraag en behoeften van de school. Zij gaat daarbij vraaggestuurd te werk en weet vanuit haar open en verbindende houding teams te inspireren en te motiveren om vanuit een gezamenlijke visie met school- en onderwijsontwikkeling aan de slag te gaan. 

Haar passie voor ‘gelijke kansen voor iedere kind’ is haar drijfveer om scholen te helpen het onderwijs binnen alle lagen van de organisatie zó in te richten, dat het onderwijs steeds passender wordt voor ieder kind. 

Contact