Yvonne Zwaan

Dyslexiebehandelaar - Orthopedagoog

Yvonne werkt sinds juni 2023 bij ZIEN in de Klas als NVO orthopedagoog en dyslexiebehandelaar in de regio Noord-Holland.

Yvonne heeft ervaring als leerkracht in vele groepen binnen het basisonderwijs. Naast het werken als leerkracht heeft zij haar master orthopedagogiek afgerond op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft zij als onderzoeker bijgedragen aan een onderzoek naar het verbeteren van de leerkracht-leerlingrelatie en het klassenklimaat. Deze ervaring zet Yvonne met veel plezier in bij haar verschillende functies binnen ZIEN in de Klas. 

Zij hecht veel waarde aan de samenwerking en het denken in mogelijkheden en oplossingen. Hierbij vindt Yvonne een open en transparante communicatie belangrijk. In haar werk is zij betrokken, positief en praktisch. Hierdoor probeert zij samen met de school, ouders en het kind tot een zo passend mogelijke aanpak of begeleiding te komen. Haar werkzaamheden bij ZIEN in de Klas bestaan onder andere uit het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek en het geven van dyslexiebehandelingen.

Contact