Mandy van Lieshout

Orthopedagoog I.O.

Mandy is sinds september 2023 betrokken bij ZIEN in de Klas als orthopedagoog i.o. Hier houdt zij zich bezig met handelingsgerichte diagnostiek en brede schoolbegeleiding. 

Daarnaast is zij al een aantal jaar werkzaam als leerkracht van groep 3. Zij geniet nog steeds van de ontwikkeling die kinderen in groep 3 doormaken en is zij steeds weer trots als kinderen lezend en schrijvend naar de volgende groep gaan. In de jaren voor de klas heeft zij ook ervaren dat het leren niet voor ieder kind vanzelfsprekend is. Waar je als leerkracht je tijd en aandacht moet verdelen over de hele klas, wil Mandy haar tijd bij ZIEN inzetten om echt goed naar het kind te kijken en het verder te helpen. Daarnaast wil zij bijdragen aan kwalitatief goed onderwijs voor alle kinderen door een brug te vormen tussen de wetenschap en de daadwerkelijke situatie in de klas. 

Dankzij haar analytische houding komt Mandy met een doordacht voorstel. Zij werkt effectief en gestructureerd en is pas tevreden als het doel bereikt is.