Vivian Hage

Psycholoog

Vivian Hage is werkzaam voor  ZIEN in de Klas als psycholoog. Zij houdt zich bezig met handelingsgerichte diagnostiek en het bieden van arrangementen op verschillende scholen in regio Amsterdam en Utrecht.

Vivian is inmiddels 5 jaar werkzaam binnen het onderwijs en heeft daarnaast uiteenlopende werkervaringen, zoals begeleider in zowel de ambulante zorg als de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Deze ervaring in de schoolse, klinische en ambulante setting heeft Vivian doen beseffen dat haar hart ligt bij het begeleiden van kinderen met speciale leerbehoeften, waarvoor zij bij ZIEN in de Klas op haar plek is. 

Naast de handelingsgerichte diagnostiek en arrangementen vanuit ZIEN in de Klas verzorgt Vivian ook diagnostiekwerkgroepen voor de mastersopleiding Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Vivian vindt het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. De combinatie van haar werkzaamheden in de klinische praktijk en het wetenschappelijke onderwijs helpen haar hierbij.

Vivian is vanuit hart en deskundigheid gericht op kinderen de hulp te bieden die zij verdienen. Vivian’s kernwaarden zijn rust, aandacht en humor. Haar motto is dan ook: “Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!”

Contact