Anne Witt

Onderwijsadviseur l Orthopedagoog

Anne houdt van afwisseling en vindt het leuk om steeds weer in een andere rol en vanuit een ander perspectief mee te werken aan goed onderwijs voor alle kinderen. 

Zij heeft ervaring in het onderwijs als leerkracht en heeft bij ZIEN in de Klas verschillende klussen gehad als interim intern begeleider, onderzoekster en arrangementsbegeleider. Ook heeft zij zich samen met collega´s gespecialiseerd op het gebied van hoogbegaafdheid en heeft zelf een verrijkingsklas op helpen zetten op een school in Amsterdam. Anne denkt graag mee met vraagstukken op het gebied van hoogbegaafdheid.

Anne vindt het leuk om zich in korte tijd ergens helemaal in te duiken en krijgt er energie van om samen met leerkrachten en leerlingen de diepgang op te zoeken. Zij kan vlot scherp krijgen wat er in de kern belangrijk is voor scholen, ouders en voor leerlingen. Zij zet met liefde en passie haar talent ‘kernvatter’ in, om zo bij te dragen aan het gelukkig zien van alle klassen. Dit doet zij niet alleen voor klassen in Nederland, maar ook voor klassen in de townships van Zuid Afrika, waar zij regelmatig terugkeert om vrijwilligerswerk te doen.

Anne is enthousiast, analytisch en een echte aanpakker. 

Contact