Sandra van st Annaland

Onderwijsadviseur l Interim IB

Sandra werkt als Interim Intern Begeleider en onderwijskundig adviseur bij Zien in de Klas. Sandra is werkzaam in de regio Breda. 

Sandra is een ervaren onderwijsprofessional en heeft als Intern Begeleider op verschillende basisscholen gewerkt, en daardoor veel ervaring opgedaan in het aansturen van teams en het coachen van leerkrachten, zowel didactisch als op het gebied van gedrag en klassenmanagement, het uitvoeren van audits, het coachen van (startende) IBers, het opzetten van leerteams, opzetten en/of verbeteren van de kwaliteitscultuur in een school, sparren en meedenken met directie/MT over kwalitatieve ontwikkelingen van de school/het team etc.

Sandra heeft als talent woord “Groeikracht” en dit wordt o.a. zichtbaar in de gesprekken gericht op ontwikkeling of tijdens het begeleiden van leerkrachten/IB-ers. Sandra is sterk in het laten ontwikkelen van de ander, door naast elkaar te gaan staan en mee te denken in kansen en/of oplossingen. Sandra heeft oog voor het proces en kan hierop goed reflecteren, waardoor haar eigen handelen steeds aangescherpt kan worden. 

Sandra heeft ruime ervaring in het (systemisch) begeleiden van groepsprocessen in de bovenbouw. De begeleiding is dan gericht op het zichtbaar maken van wat er ‘onder water’ speelt in een groep en daar vervolgens mee aan het werk gaan. Sandra kan ook worden ingezet als kindercoach. 

Scholing en persoonlijke ontwikkeling zijn erg belangrijk voor Sandra. Ook hier komt het talent Groeikracht naar voren. Zelfontwikkeling en professionalisering zorgen voor groei, zowel persoonlijk als werkgerelateerd.Sandra vindt het belangrijk om de ontwikkelingen in het onderwijs te volgen, hierbij zijn actuele podcasts, webinars, boeken en artikelen een bron van inspiratie. 

 

Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid is voor Sandra een belangrijk uitgangspunt. Sandra werkt vanuit een groeimindset en kan mensen in hun kracht zetten vanuit de talenten die er altijd en voor iedereen zijn. 

Sandra werkt doelgericht, is daadkrachtig en een stabiele en betrouwbare factor in de samenwerking. 

Contact