Elementor posts

Nieuwsbrief

De intern begeleider als kwaliteitscoördinator

Zijn jullie plannen voor het nieuwe schooljaar al rond? Het doorontwikkelen van de onderwijsprofessional staat vast bij jullie ook hoog op de agenda! De verscherping van de landelijke focus op onderwijskwaliteit en de hiermee in samenhang herschreven beroepsstandaard van de intern begeleider, geeft je wat ons betreft het belangrijkste ontwikkelpunt.

Deze nieuwsbrief staat in het teken van de rol van de ib’er als kc’er.

Read more ▸
Nieuwsbrief

Alles over gelijke onderwijskansen

In deze nieuwsbrief zoomen we graag in op wat belangrijk is om kansengelijkheid te vergroten, self-efficacy. Om met de woorden van Illias El Haoudi te spreken, het belangrijkste van het belangrijke. We bieden je een download om hierover in gesprek te gaan met je leerlingen en delen tips ter inspiratie.

Read more ▸
Gelijke kansen
Artikelen

Tips voor gelijke onderwijskansen

ZIEN in de Klas maakt zich dagelijks hard voor gelijke onderwijskansen voor kinderen. Het belang hiervan werd onlangs extra benadrukt door de Staat van het Onderwijs 2023. Wij nemen je graag mee in wat je als school kunt doen om gelijke onderwijskansen te bevorderen en waar de kansen liggen in het onderwijs. De nieuwste download over self-efficacy kun je hier vast goed bij gebruiken!

Read more ▸
Nieuwsbrief

Alles over executieve functies

In deze nieuwsbrief over executieve functies, lees je hoe onze collega Ingrid in het VO aan de slag ging met onze vernieuwde metafoor (uit de Wijzer in Executieve Functies).

Read more ▸